Empathica's Blogi

Pennut 3pv

1 kommentti

Pennuille tuli tänään (eli eilen) kolme päivää ikää. Ne ovat valloittaneet meidät ihan täysin, ja päivät aika pitkälti menevätkin pentulaatikon äärellä. Keksi hoitaa pennut edelleen niin hienosti, tunnollisesti ja rauhallisesti ❤ Pentujen painot ovat jatkaneet nousuaan, kaikki pennut ovat virkeitä, nukkuvat ja hakeutuvat tarmokkaasti maitobaarin antimille. Ihmeen hiljaisia pentuja näin kokonaisuutena ainakin vielä tähän mennessä, eivät turhia narise.

Kolmipäiväsynttäreiden kunniaksi pidettiin ensimmäinen kuvaussessio paremman kameran kera.

Vohveli 3pv. Vohveli on oikea Kaunispoika kirkkaine väreineen. Vohvelin kustannuksella aina välillä vähän pilaillaan hyväntahtoisesti, että hän ei taida olla porukan älykkö – joskus voisi hämmästyä, miten se voi eksyä ihan olemattoman lyhyellä matkalla kohti maitobaaria. Vohveli ei pidä ääntä usein, mutta jos nälkäkiukku yllättää, se ei jää keneltäkään kuulematta.

Hattara 3pv. Herra Hattarainen on hauska tyyppi, joka on kaikkien nälkäisten sankari ja esikuva. Nuoresta iästään huolimatta nappaa kiinni sormeen, ranteeseen (huonolla menestyksellä) ja kaulaankin (vielä huonommalla menestyksellä) maitohanan löytämisen toivossa 😀

Korppu 3pv. Korppu on tällä hetkellä pentueen isoin, ja kokonsa ansiosta jää helposti jumiin – milloin Keksin kainaloon tai pentulaatikon nurkkaan, kun ei suuntavaisto vielä auta avonaisesta nurkasta pois. Korppu on aika tyynen oloinen tyyppi, varsin rauhallinen ainakin vielä tässä vaiheessa.

Marenki 3pv. Marenki on selkeästi tämän porukan meneväisin ainakin tässä vaiheessa – se kauhoo pitkin pentulaatikkoa ihan hillitöntä kyytiä, ja kiipeilee sisarustensa yli yllättävän ketterästi! Jos joku on kerennyt jo tutkia pentulaatikon kaikki nurkat ja ulottuvuudet, se on Marenki!

Marsipaani 3pv. Marsipaani on kaunis ja niin söpö, jotenkin muistuttaa tumman kylkensä kanssa Neve-mummuaan ❤ Marsipaani on myös varsin hiljainen, mutta auta armias, kun nälkäkiukku iskee, silloin lähtee ääntä!

Pannari 3pv. Pannari on kaikin puolin tosi cool tyyppi, sitä ei tunnu monikaan asia paljon hetkauttavan. Jaksamme yhä ihastella sen merleläiskiä, sen väritys on niin persoonallinen ja erikoinen! Pannarista lienee odotettavissa varsinainen hurmuri!

Lettu 3pv. Lettu on antanut itsestään varsin iloisen hännänvispaajan kuvan. En ole ikinä nähnyt pentua, joka ihan rehellisesti heiluttaa isolla kaarella häntää maitobaarissa ollessaan. Muutenkin Lettu on varsin leppoisan oloinen luonne, joka myöskään ei tunnu ihan vähästä hätkähtävän.

Rinkeli 3pv. Rinkeli on meidän pikkuinen prinsessa ja nättinaama, vaikka onkin ilmeeltään kuvissa aika tuiman ja vakavan oloinen. Rinkelikin tarttuu tomerasti sormeen maitohanan toivossa. Nutriplus-geeli, jota ollaan annettu painonnousun tueksi, aiheuttaa Rinkelille puistatuksia, ilmeisesti maku ei suoranaisesti miellytä 😀

Pennuissa ihaninta on alusta asti ollut, miten nopeasti ja luontevasti ne rauhoittuvat heti syliin. Sylissä nämä ovat saaneet aika tasaiseen tahtiin ollakin, ei näitä malttaisi laskea käsistään hetkeksikään!

Kolmipäiväsynttäreiden kunniaksi pennuille aloitettiin myös BioSensor-ohjelma. Mulla on ohjelmasta hyviä kokemuksia kahden edellisen pentueen ajalta, enkä mitään haittaa ole siitä havainnut olevan, joten tuntui luontevalta läpiviedä ohjelma myös tälle pentueelle. Tosi lunkisti pennut suhtautuivat osioihin ainakin tänään, eivät pahemmin ääntäkään pitäneet.

Keksi voi myös hyvin. Se viihtyy pentulaatikossa tosi tiiviisti, ei poistu sieltä juuri kuin ulkona nopeasti käymään ja syömään. Tarkkaan se seuraa, jos pentuja ottaa syliin, että jokainen pentu myös palautuu takaisin laatikkoon. Siinä on niin paljon emäänsä Neveä ❤ Keksille ruoka maistuu, ja nyt tuntuu vähän hassulta nähdä se niin sirolinjaisena, kun vasta hetki sitten sillä oli valtava vatsa kannettavanaan.

Mainokset

One thought on “Pennut 3pv

  1. Voi että, kaikki ihan omia ihania persooniaan jo nyt! Ei malteta odottaa, että päästään tapaamaan heidät! ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s